torstai 3. syyskuuta 2015

Seoul Pillow Fight Flash Mob

Pääsimme Joonaksen kanssa järjestämään Seoulin alueen ensimmäistä flash mobia. Tällaisissa tapahtumissa on yleensä tarkoituksena kehittää jokin yllättävä julkisessa paikassa tapahtuva ilmiö, joka säväyttää ja ihmetyttää ympärillä olevia. Esimerkkinä vaikka sellainen, että suuren ihmisjoukon kanssa on ennalta sovittu, että he menevät isoon kauppakeskukseen kuin ketä tahansa muukin shoppailija, mutta pysähtyvät tiettyyn kellonaikaan paikalleen siihen asentoon, joka heillä viimeisenä oli meneillään. Videoita erilaisista flash mobeista löytyy pitkä liuta youtubesta, tässä omamme: https://www.youtube.com/watch?v=iGZN1DytJ_w


Meidän tapahtumassa tarkoitus oli kokoontua tiettynä päivänä ja tiettyyn kellonaikaan Han-joen suosittuun ajanviettopaikkaan. Mukaan piti tuoda tyyny, joka tuli pitää piilotettuna ennen aloitusmerkkiä. Merkinannon jälkeen kaikki nappaa piilottamansa tyynyn esiin ja aloittaa tyynysodan kanssaihmisten seurassa. Tyynyllä ei saanut tietenkään mätkiä niitä, joilla ei itsellä ollut tyynyä mukana. Tyyny ei myöskään saanut sisältää vetoketjuja tai muita mahdollisesti vahinkoa aikaansaavia härpäkkeitä.

Tapahtuman Facebook-sivuille ilmoittautui parisen tuhatta henkilöä ja arvioilta puolet heistä saapui
paikalle tyynyjen kanssa. Tyynysotaa ennen, sen aikana ja sen jälkeen myimme pääsylippuja ja drinkkilippuja jatkobileisiin. Homma oli kaikin puolin onnistunut ja hieman erikoisempi tapa viettää vaihto-opiskeluaikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti